Yamaç Evleri - Sivas Masal Yamaç Otel

Yamaç Evleri - Sivas Masal Yamaç Otel

Masal Yamaç Otel, Türkiye’nin en popüler turistik tesislerinden bir tanesi.

Masal Yamaç Otel, Türkiye’nin en popüler turistik tesislerinden bir tanesi. Doğal güzellikleri, yeşil alanları, yerel lezzetleri ile huzurlu doğa içerisinde tatilcilere hitap eden son derece geniş bir yelpaze sunmaktadır.

Masal Sivas Yamaç Otel, bir diğer adı olarak bilinen Sivas Yamaç Evleri olarak, misafirlerimize eşsiz, tertemiz doğal bir ortamda farklı bir tatil/konaklama imkanı sunuyoruz.

Lüks bir otel konforu ve doğallığı bir arada sunmak amacıyla hazırladığımız konseptler ile misafirlerimize çok özel geniş alanlar sunmaktayız.

Masal Sivas Yamaç Otel Nerede?

Masal Yamaç Sivas Otel, Sivas şehir merkezine 7 km yakınlığı ile öne çıkmaktadır ve Paşabahçe mesire alanı içerisinde yer almaktadır. Oda, kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri, konaklama hizmeti sunan otelimiz doğa ile iç içe bahçelerinde yudumlayacağınız kahvenizin tadı bir başka güzel olacak. Sadece bununla kalmayıp, her yamaç odalarımızın bahçesinde mangal alanları bulunmaktadır.

Sivas’ta Evcil Hayvan Kabul Eden Otel

Dünyanın en seçkin lezzetlerinin sunulduğu Restorantımızda, keyifli zaman geçirebilir ve Sivas'ta evcil hayvan kabul eden otel, doğa dostu otel olarak hizmet vermekteyiz.

Arkadaşlarınızla, aileniz kısacası sevdikleriniz ile hayal ettiğiniz doğa ile iç içe masal gibi bir tatil için Masal Yamaç Otel sizi bekliyor...

Detaylı bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için arayabilirsiniz.